Politica de confiden╚Ťialitate

Politica privind fișierele cookies

1. Introducere

Prezenta Politic─â privind fi╚Öierele cookies se aplic─â tuturor utilizatorilor paginii de internet https://www.strumfii-dent.ro/. Informa╚Ťiile prezentate ├«n continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea ╚Öi administrarea cookie-urilor de c─âtre Strumfi’s Ark-Dent ├«n contextul navig─ârii utilizatorilor pe aceast─â pagin─â de internet.

2. Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul ÔÇ×cookieÔÇŁ-uri pentru a ne referi la modulele cookie ╚Öi la tehnologiile similare prin intermediul c─ârora pot fi colectate informa╚Ťii ├«n mod automat.
Un ÔÇ×Internet CookieÔÇŁ (termen cunoscut ╚Öi sub denumirea de ÔÇ×browser cookieÔÇŁ sau ÔÇ×HTTP cookieÔÇŁ ori ÔÇ×cookieÔÇŁ) reprezint─â un fi╚Öier de mici dimensiuni, format din litere ╚Öi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul c─ârora se acceseaz─â internetul.
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emis─â de un web-server c─âtre un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odat─â instalate au o durat─â de existen╚Ť─â determinat─â, r─âm├ón├ónd ÔÇ×pasiveÔÇŁ, ├«n sensul c─â nu con╚Ťin programe software, viru╚Öi sau spyware ╚Öi nu vor accesa informa╚Ťiile de pe hard driverul utilizatorului pe al c─ârui echipament au fost instalate.
Un cookie este format din dou─â p─âr╚Ťi:
– numele cookie-ului; ╚Öi
– con╚Ťinutul sau valoarea cookie-ului.
Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată web-serverului respectiv.

3. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experien╚Ť─â mai bun─â de navigare ╚Öi servicii adaptate nevoilor ╚Öi interesului fiec─ârui utilizator ├«n parte ╚Öi anume pentru:

  • ├«mbun─ât─â╚Ťirea utiliz─ârii acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oric─âror erori care apar ├«n timpul vizit─ârii/utiliz─ârii acesteia de c─âtre utilizatori;
  • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul ├«n care este utilizat─â aceast─â pagin─â de internet c─âtre Strumfi’s Ark-Dent, ├«n calitate de de╚Ťin─âtor al acestei pagini de internet;
  • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi ├«n viitor puse la dispozi╚Ťia utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, ├«n func╚Ťie de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri ├«n leg─âtur─â cu modul ├«n care se utilizeaz─â aceast─â pagin─â de internet, Strumfi’s Ark-Dent poate adopta m─âsuri pentru ca aceast─â pagin─â de internet s─â fie mai eficient─â ╚Öi mai accesibil─â pentru utilizatori.
Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor set─âri/preferin╚Ťe stabilite de c─âtre utilizatorii acestei pagini de internet, precum:

  • paginile de interes crescut;
  • postarea comentariilor pe site.

4. Care este durata de via╚Ť─â a cookie-urilor?

Durata de via╚Ť─â a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinz├ónd de scopul pentru care este plasat. Exist─â urm─âtoarele categorii de cookie-uri care determin─â ╚Öi durata de via╚Ť─â a acestora:

  • Cookie-uri de sesiune ÔÇô Un ÔÇ×cookie de sesiuneÔÇŁ este un cookie care este ╚Öters automat c├ónd utilizatorul ├«╚Öi ├«nchide browserul.
  • Cookie-uri persistente sau fixe ÔÇô Un ÔÇ×cookie persistentÔÇŁ sau ÔÇ×fixÔÇŁ este un cookie care r─âm├óne stocat ├«n terminalul utilizatorului p├ón─â c├ónd atinge o anumit─â dat─â de expirare (care poate fi ├«n c├óteva minute, zile sau c├ó╚Ťiva ani ├«n viitor) sau p├ón─â la ╚Ötegerea acestuia de c─âtre utilizator ├«n orice moment prin intermediul set─ârilor browserului.

5. Ce sunt cookie-urile plasate de ter╚Ťi?

Anumite sec╚Ťiuni de con╚Ťinut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor ter╚Ťi, adic─â nu de c─âtre Strumfi’s Ark-Dent, caz ├«n care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de ter╚Ťi (ÔÇ×third party cookie-uriÔÇŁ).
Ter╚Ťii furnizori ai cookie-urilor trebuie s─â respecte, de asemenea, regulile ├«n materie de protec╚Ťie a datelor ╚Öi Politica de Confiden╚Ťialitate disponibil─â pe aceast─â pagin─â de internet.
Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii ter╚Ťi: Google Analytics, Facebook, Google Maps.

6. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate urm─âtoarele cookie-uri:

a. Cookie-uri de performan╚Ť─â a paginii de internet;
b. Cookie-uri de analiz─â a utilizatorilor;
c. Cookie-uri pentru geotargetting.

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferin╚Ťele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel ├«nc├ót setarea din nou a preferin╚Ťelor ├«n cazul vizit─ârii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesar─â.

a. Cookie-uri de performan╚Ť─â

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferin╚Ťele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel ├«nc├ót setarea din nou a preferin╚Ťelor ├«n cazul vizit─ârii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesar─â.

b. Cookie-uri de analiz─â a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

c. Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de c─âtre un soft care stabile╚Öte ╚Ťara de provenien╚Ť─â a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite acelea╚Öi reclame indiferent de limba selectat─â.

7. Ce tip de informa╚Ťii sunt stocate ╚Öi accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile p─âstreaz─â informa╚Ťii ├«ntr-un fi╚Öier text de mici dimensiuni care permit recunoa╚Öterea browserului. Aceast─â pagin─â de internet recunoa╚Öte browserul p├ón─â c├ónd cookie-urile expir─â sau sunt ╚Öterse.

8. Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.
În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

9. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea ╚Öi refuzul de a primi cookie-uri pot face aceast─â pagin─â de internet dificil de vizitat, atr─âg├ónd dup─â sine limit─âri ale posibilit─â╚Ťilor de utilizare ale acesteia.
Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.
Toate browserele moderne ofer─â posibilitatea de a schimba set─ârile cookie-urilor. Aceste set─âri pot fi accesate, ca regul─â, ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×op╚ŤiuniÔÇŁ sau ├«n meniul de ÔÇ×preferin╚ŤeÔÇŁ al browserului t─âu.
Totu╚Öi, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu ├«nseamn─â c─â nu ve╚Ťi mai primi publicitate online ÔÇô ci doar ca aceasta nu va fi adaptat─â preferin╚Ťelor ╚Öi interesele dumneavoastr─â, eviden╚Ťiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a ├«n╚Ťelege aceste set─âri, urm─âtoarele linkuri pot fi folositoare:

Pentru orice ├«ntreb─âri suplimentare cu privire la modul ├«n sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, v─â rug─âm s─â v─â adresa╚Ťi webmaster-ului: Dan Pavelescu

 

Politica de confiden╚Ťialitate

Atunci c├ónd vizitezi site-ul https://www.strumfii-dent.ro/, c├ónd ne contactezi pentru o cerere de ofert─â sau c├ónd apelezi la serviciile noastre, ne ├«ncredin╚Ťezi informa╚Ťiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este s─â ├«╚Ťi arate ce date prelucr─âm, de ce le prelucr─âm ╚Öi ce facem cu ele. Fiind pe deplin con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â informa╚Ťiile tale personale ├«╚Ťi apar╚Ťin, facem tot posibilul s─â le stoc─âm ├«n siguran╚Ť─â. Nu oferim informa╚Ťii unor p─âr╚Ťi ter╚Ťe f─âr─â a te informa.

Prin navigarea pe site-ul https://www.strumfii-dent.ro/ sau prin contactarea noastr─â, declari c─â ai fost informat ├«n mod adecvat asupra prelucr─ârii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit Politica de confiden╚Ťialitate.

Defini╚Ťii termeni

https://www.strumfii-dent.ro/ (sau site-ul) este un site de prezentare al Cabinetului de stomatologie general─â Strumfi’s Ark-Dent SRL.

GDPR reprezint─â Regulamentul (UE) 679/2016 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date ╚Öi de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Date cu caracter personal ├«nseamn─â orice informa╚Ťii privind o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â (persoan─â vizat─â).

O persoan─â fizic─â identificabil─â este o persoana care poate fi identificat─â, direct sau indirect, ├«n special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un num─âr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identit─â╚Ťii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Întrebări și solicitări

Dac─â ai ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dore╚Öti s─â ├«╚Ťi exerci╚Ťi drepturile legale ├«n leg─âtur─â cu datele pe care le de╚Ťinem sau dac─â ai ├«ngrijor─âri cu privire la modul ├«n care trat─âm orice problem─â de confiden╚Ťialitate, ne po╚Ťi scrie la adresa de e-mail: office@strumfii-dent.ro

Informa╚Ťii generale colectate

1. Informa╚Ťii pe care ni le furnizezi voluntar
C├ónd utilizezi formularele de cerere de ofert─â de pe site, c├ónd ne contactezi prin telefon sau e-mail sau comunici cu noi ├«n orice mod, ne dai ├«n mod voluntar informa╚Ťiile pe care le prelucr─âm. Aceste informa╚Ťii includ numele, prenumele, adresa de e-mail ╚Öi num─ârul de telefon.
Oferindu-ne aceste informa╚Ťii, noi le p─âstr─âm ├«n condi╚Ťii de securitate ╚Öi confiden╚Ťialitate ├«n baza noastr─â de date. Nu dezv─âluim sau transfer─âm informa╚Ťii c─âtre ter╚Ťi.

2. Informa╚Ťii pe care le colect─âm automat
C├ónd navighezi pe site-ul nostru, este posibil s─â colect─âm informa╚Ťii despre vizita ta pe site. Aceste informa╚Ťii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare ╚Öi alte informa╚Ťii despre modul ├«n care ai interac╚Ťionat cu site-ul. Putem colecta aceste informa╚Ťii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

├Än privin╚Ťa datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea ╚Öi trimiterea formularelor sau prin contactarea noastr─â ├«n orice mod, temeiul legal este luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) ╚Öi pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

At├ót potrivit legisla╚Ťiei actuale, c├ót ╚Öi potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consim╚Ť─âm├óntul t─âu nu este cerut ├«n situa╚Ťia ├«n care prelucrarea este necesar─â pentru efectuarea de demersuri pentru ├«ncheierea unui contract, ├«ndeplinirea unei obliga╚Ťii legale sau interesul legitim.

├Än privin╚Ťa datelor pe care le colect─âm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consim╚Ť─âm├óntul. Odat─â cu accesarea site-ului, ├«╚Ťi dai ├«n mod valabil consim╚Ť─âm├óntul asupra prelucr─ârii.

Stoc─âm datele cu caracter personal doar pe perioada necesar─â ├«ndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la ultima vizit─â pe site sau ultima interac╚Ťiune cu noi, ├«n urm─âtoarele scopuri:

– pentru a face demersurile necesare ├«n vederea ├«ncheierii unui contract;
– pentru a-╚Ťi r─âspunde la ├«ntrebari ╚Öi solicit─âri;
– pentru activit─â╚Ťi de marketing, ├«nsa numai ├«n situatia ├«n care ╚Ťi-ai dat consim╚Ť─âm├óntul ├«n prealabil;
– pentru a oferi ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťii serviciile pe care le oferim.

Pentru a nu mai primi mesaje promo╚Ťionale, po╚Ťi urma instruc╚Ťiunile de dezabonare incluse ├«n fiecare e-mail.

Dezv─âluirea ╚Öi transmiterea informa╚Ťiilor cu caracter personal

Nu vom dezv─âlui informa╚Ťiile tale c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi, pentru a fi utilizate ├«n propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora. Totu╚Öi, este posibil s─â dezv─âluim informa╚Ťiile tale c─âtre urm─âtoarele entit─â╚Ťi:

Furnizori de servicii. Putem dezv─âlui informa╚Ťiile tale altor companii care ne furnizeaz─â servicii ╚Öi ac╚Ťioneaz─â ├«n calitate de persoane ├«mputernicite, cum ar fi companiile care ne ajut─â pentru facturare sau care trimit e-mailuri ├«n numele nostru. Aceste entit─â╚Ťi sunt selectate cu o grij─â deosebit─â pentru a ne asigura c─â ├«ndeplinesc cerin╚Ťele specifice ├«n materie de protec╚Ťie a datelor cu caracter personal. Aceste entit─â╚Ťi au o capacitate limitat─â de a utiliza informa╚Ťiile tale ├«n alte scopuri dec├ót cel de a ne furniza servicii;
Instan╚Ťe de judecat─â, parchete sau alte autorit─â╚Ťi publice pentru a ne conforma legii sau drept r─âspuns la un procedur─â legal─â obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezi╚Ťie sau o hot─âr├óre judec─âtoreasc─â);
Altor p─âr╚Ťi cu consim╚Ť─âm├óntul sau la instruc╚Ťiunile tale. ├Än afara dezv─âluirilor descrise ├«n prezenta Politic─â de confiden╚Ťialitate, este posibil s─â transmitem informa╚Ťiile ter╚Ťilor c─ârora consim╚Ťi sau solici╚Ťi s─â efectu─âm o asemenea dezv─âluire.

├Än prezent, nu transfer─âm datele tale c─âtre state din afara Uniunii Europene. Dac─â vom schimba politica, te vom informa ├«n mod corespunzator, ├«╚Ťi vom prezenta garan╚Ťiile aferente ╚Öi ├«╚Ťi vom solicita consim╚Ť─âm├óntul.

Drepturile persoanelor vizate

Dreptul de retragere a consim╚Ť─âm├óntului;
├Än situa╚Ťia ├«n care prelucrarea se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├ónt, ├«╚Ťi po╚Ťi retrage consim╚Ť─âm├óntul ├«n orice moment ╚Öi ├«n mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@strumfii-dent.ro
Dreptul de a depune o pl├óngere ├«n fa╚Ťa unei autorit─â╚Ťi de supraveghere;
Dreptul de a te adresa justi╚Ťiei;
Dreptul de acces;

Ai dreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â o confirmare c─â se prelucreaz─â sau nu date cu caracter personal care te privesc ╚Öi, ├«n caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.

Dreptul la rectificare;
Ai dreptul de a ob╚Ťine de la noi, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. ├Än unele cazuri, este posibil s─â nu putem c─âuta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ├«i furnizezi ├«n solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci c├ónd ne furnizezi numele ╚Öi adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de c─âtre browser.
├Än astfel de cazuri, ├«n cazul ├«n care nu te putem identifica ca persoan─â vizat─â, nu suntem ├«n m─âsur─â s─â ne conform─âm solicit─ârii tale, cu excep╚Ťia cazului ├«n care furnizezi informa╚Ťii suplimentare care s─â permit─â identificarea. ╚Üin├óndu-se seama de scopurile ├«n care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a ob╚Ťine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declara╚Ťii suplimentare.

Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
├Än situa╚Ťiile ├«n care datele nu mai sunt necesare pentru ├«ndeplinirea scopurilor, s-a retras consim╚Ť─âm├óntul ╚Öi nu exist─â un alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucr─ârii ╚Öi nu exist─â motive legitime care s─â prevaleze ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a ob╚Ťine ╚Ötergerea datelor care te privesc, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate.

Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii;
Ai dreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â restric╚Ťionarea prelucr─ârii ├«n cazul ├«n care se aplic─â unul din urm─âtoarele cazuri:

– conte╚Öti exactitatea datelor, pentru o perioad─â care ne permite nou─â s─â verific─âm exactitatea datelor;
– prelucrarea este ilegal─â, iar tu te opui ╚Ötergerii datelor cu caracter personal, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor;
– nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal ├«n scopul prelucr─ârii, dar tu ni le solici╚Ťi pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â;
– te-ai opus prelucr─ârii ├«n conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp ├«n care se verific─â dac─â drepturile noastre legitime prevaleaz─â asupra drepturilor tale.

Dreptul la portabilitatea datelor
Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care ni le-ai furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, în cazul în care:

– prelucrarea se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├ónt ├«n temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract ├«n temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; ╚Öi
– prelucrarea este efectuat─â prin mijloace automate.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afectează în mod similar într-o masură semnificativă.

Nu ai acest drept în cazul în care decizia:

– este necesar─â pentru ├«ncheierea sau executarea unui contract ├«ntre tine ╚Öi un operator de date;
– este autorizat─â prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplic─â operatorului ╚Öi care prevede, de asemenea, m─âsuri corespunz─âtoare pentru protejarea drepturilor, libert─â╚Ťilor ╚Öi intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
– are la baza consim╚Ť─âm├óntul t─âu explicit.